Mijn naam is Senol Tapirdamaz en ik ben performance coach. Ik werk met toegewijde mensen die ervoor kiezen meer krachtige resultaten te krijgen, persoonlijk maar vooral zakelijk.

Ik werk met ondernemers aan een bepaalde performance waarvan zij zien dat deze mogelijk is, maar tot nog toe niet is behaald of gedaan.

Op de eerste plaats help ik mensen en bedrijven te krijgen wat ze willen. Dat kan zijn meer omzet, meer klanten, maar ook een tweede vestiging of meer personeel. 

Daarnaast help ik mensen en bedrijven om af te komen van wat ze niet willen. Denk hierbij aan uitstelgedrag, het pleasen van anderen of ook slechte communicatie met anderen. 

Als laatste help ik ondernemers en managers om effectiever te werken in winstgevende ondernemingen. Om de eerste twee punten te kunnen bereiken moet daar een persoon staan die ook komt vanuit een inner stance, een houding, die dat ook kan bewerkstelligen.

Ik werk aan de man of vrouw achter het bedrijf. Ik werk vooral aan de persoon. Wie iemand is zorgt dat iets wel of niet gedaan wordt.