Een aantal dagen geleden las ik een berichtje van @SabrinaLoont met tips over mijn website. Ze gaf daarnaast ook aan dat binnenkort haar eigen blog online zou komen. Mijn gedachte was: dat is leuk, nog iemand die, net als mij, een blog wil beginnen. Misschien kunnen we elkaar wel wat leren. Gisteren is de site van Sabrina online gegaan.

Vol verbazing heb ik door de berichten die er stonden gescrold en gelezen. Daar waar ik eenvoudig een website met hosting heb genomen en wat ben gaan schrijven, heeft zij een volledig team opgebouwd van mensen die haar willen en kunnen ondersteunen. Foto’s zijn genomen door iemand met vakkennis en ze heeft zelfs een cartoonist voor een maandelijkse strip.

Alle hulp is welkom

Het mag dan ook gezegd worden: PETJE AF.
Kijk op www.sabrinaloont.nl voor het resultaat.

Voor mij is het in ieder geval duidelijk geworden dat ik nog een lange weg heb te gaan, maar wat het blog liet zien beviel me. Dat wil ik ook.
Vanaf vandaag zal ik zoeken naar hulp, mensen die mij inspireren en willen inspireren. Iemand die me wil helpen aan een veel betere profielfoto. En wellicht dat er nog iemand is die me aan een logo kan helpen.

Wellicht wil jij wèl helpen?

 

 

Categories:

2 Responses

Geef een reactie